Vending aparati cena

Automati za kafu - Beograd vending

Da li znate šta su vending aparati i koja je njihova cena? Vending aparati su odavno vrlo zastupljeni u svetu, a poslednjih godina dostižu svoj vrhunac upotrebe i kod nas. Pored toga što su vrlo praktični, ima mnoštvo dobrih stvari koje možete dobiti posedovanjem vending aparata.

Ukoliko imate svoju firmu ili veću kompaniju, vending aparati biće od velike važnosti za vas i vaše zaposlene.

VENDING APARATI CENA NAPITAKA

Vending aparati su odlična ideja gde je veća koncentracija ljudi, a još je bolja cena napitaka, snackova, kafe, itd. Kompanija Mikus u svojoj ponudi ima kvalitetns vending aparate koji su vrlo praktični i laki za upotrebu. U pitanju su kombinovani vending aparati koji podrazumevaju mogućnost iznajmljivanja aparata sa kafom i snackovima ili pićem, ili recimo, poseban vending aparat isključivo za kafu.

Ono što je najinteresantnije, jeste što kompanija Mikus daje svoje vending aparate potpuno besplatno za vašu kompaniju, kao i redovno servisiranje, održavanje i dopunu aparata.

Ono što se plaća jeste standardna istaknuta cena određenog proizvoda iz aparata koje su vrlo pristupačne.

Kompanija Mikus vodila je računa od kvalitetu njihove ponude, pa je tako odabrala najveće brendove za svoju ponudu proizvoda, a neki od njih su Coca Cola, Nectar, Knjaz Miloš, Bambi, Lavazza, Strauss coffee, Milford, Stark, Nestle, Ferrero Rocher, itd.

Vending aparati poboljšaće produktivnost vas i vaših zaposlenih, a pored toga imaćete priliku da uživate u vrhunskoj šoljici kafe čija je ponuda takođe bogata. Espreso, kapućino ili kafa sa čokoladom samo je deo iz ponude koja vas očekuje kada su vending aparati u pitanju.

Što se snackova tiče, tu su najpopularnije čokoladice Snickers, Mars, 7 days, čipsevi i druge grickalice koje su odlične za priliku kada nemate vremena za ručak. Važno je napomenuti da su svi proizvodi pored svog kvaliteta, uvek sveži.

Što se kafe tiče, u pitanju su premium zrna kafe koja daju vrhunski kvalitet espressa, i koristi se specijalno mleko  za vending aparate koje je takođe premium kvaliteta. Aparati su potpuno bezbedni i ekonomični, i vrlo praktični zbog čega se uklapaju u svaki ambijent.

Za divan početak još jednog radnog dana, vending aparati su odlična ideja jer ćete svakog jutra uživati u savršenoj šoljici kafe koja će vas potpuno razbuditi i pripremiti za kvalitetan rad. I ne samo to, imaćete više vremena za pauzu i opuštanje sa kolegama jer sve ono što vam je potrebno u toku dana, uz vending aparate biće vam na dohvat ruke.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment