O nama

Naša priča

U želji da priuštimo uživanje i onima koji nemaju previše slobodnog vremena, nastala je naša kompanija Mikus koja se na tržištu nalazi od 2007. godine. Naša ideja i vizija jeste da uživate u malim stvarima i doživite prave ukuse baš kada vam je to najpotrebnije.

 

U skladu sa tim, osmislili smo jedinstvene vending aparate koji će vam uvek biti pri ruci. Naši aparati za samoposluživanje u svojoj ponudi imaju vrhunske kafe kao i uvek sveže snack proizvode.

Zahvaljujući svojoj predanosti kada je posao u pitanju, trudimo se da pružimo vrhunski kvalitet i uslugu.

Naši korisnici, čiji je broj sve veći motivišu nas na konstantno unapređenje usluge i proizvoda kako bi zadovoljili svačije standarde i ukuse. Mikus aparati za samoposluživanje vrlo su jednostavni za korišćenje, što je jedan od razloga zbog čega smo se toliko izdvojili i postali jedni od vodećih preduzeća na tržištu.

Naši zaposleni su visoko motivisani i obučeni da vam uvek izađu u susret kada je to neophodno. Zahvaljujući inovacijama kada su tehnologije u pitanju, uvođenje telemetrije i aplikacije omogućuje nam da u realnom vremenu odreagujemo na različite izazove i omogućimo lakše korišćenje automata.

Vending aparati
Vending aparati

Vending aparat u vašoj firmi?

Naručite vaš vending aparat potpuno besplatno i podignite produktivnost zaposlenih već danas!