Samousluzni aparati za kafu

Automati za kafu - Beograd vending

Samousluzni aparati za kafu ulepšaće vaše svako novo jutro. Bilo da se nalazite u firmi, na aerodromu ili na ulici, ukoliko vam je samousluzni aparat za kafu na dohvat ruke, iskoristite priliku da osetite pravi ukus kafe i uživate u svežini.

Danas je takvo vreme da nemamo previše slobodnog vremena koje možemo kvalitetno iskoristiti sa prijateljima i kolegama, zbog čega samouslužni aparati za kafu dostižu svoj vrhunac upotrebe.

Ukoliko posedujete firmu ili kompaniju, samousluzni aparati za kafu biće odlična ideja za vas i vaše zaposlene, jer u svakom trenutku možete uživati u najkvalitetnijim kafama ili grickalicama.

VENDING APARATI CENA

Za sve koje interesuju vending aparati i njihova cena, možemo slobodno reći da zavisi od nekoliko faktora. U našem slučaju, u kompaniji Mikus vending aparate možete poručiti potpuno besplatno. Plaćate samo iznos koji je označen za određeni proizvod iz vending aparata.

U pitanju su standardne i vrlo pristupačne cene koje će vam pružiti neodoljiv užitak ispijanja najukusnijih kafa ili snackova koji će vas zasladiti u svakom trenutku.

Za vas smo izdvojili tri fantastična vending aparata koji su vrlo praktični i jednostavni za upotrebu. Ovo su samousluzni vending aparati koji će zadovoljiti sve vaše potrebe ukoliko imate firmu ili neku veću kompaniju.

Bianchi Lei 400

BIANCHI LEI 400

Bianchi Lei 400 je jedan od popularnijih aparata koji se vrlo jednostavno održava i jednostavan je za upotrebu. U pitanju je automat za distribuciju toplih napitaka na bazi kafe u zrnu, mleka, instant kafe, čokolade i čaja. Blanche Lei 400 nudi 23 vrste toplih napitaka.

Visina: 163cm

Širina: 62cm

Dubina: 75cm

Težina: 133kg

Necta Concerto

NECTA CONCERTO

Necta Concerto je vrlo atraktivan vending aparat koji će vam u potpunosti odgovarati. Lak je za upotrebu i na bazi je kafe u zrnu, čokolade, mleka i instant kafe. Necta Concerto vam nudi 18 vrsti različitih toplih napitaka.

Visina: 170cm

Širina: 60cm

Dubina: 40cm

Težina: 135kg

Saeco Cristallo Evo 400

SAECO CRISTALLO EVO 400

Saeco Cristallo Evo 400 je takođe vrlo zastupljen vending aparat koji ćete sa zadovoljstvom koristiti. Pružiće vam vrhunske tople napitke od kafe u zrnu, instant kafe mleko, tople čokolade i čaj. Aparat pruža mogućnost odabira 16 različitih toplih napitaka.

Visina: 170cm

Širina: 58cm

Dubina: 67cm

Vending aparatima olakšaćete pripremu kafe vama i kolegama i podići ćete produktivnost maksimalno. Odaberite vaš omiljeni aparat i uživajte u najlepšim kafama koje će ulepšati vaša jutra kao i pauze na poslu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp