Najbolji vending aparati

Najbolji vending aparati

Najbolji vending aparati su oni aparati koji će vam obezbediti vrhunski napitak koji će probuditi sva vaša čula. Dozvolite sebi i vašim kolegama pravo uživanje u svakom trenutku i osetite pravi ukus kafe koji će vam i te kako prijati.

SAMOUSLUZNI APARATI ZA KAFU

vending aparati za kafu
vending aparati za kafu

Samouslužni aparati za kafu danas su dostigli svoj vrhunac upotrebe i sve češće ih možemo videti na mestima gse je veća koncentracija ljudi. Kako ne biste morali da trošite vreme na odlazak po kafu ili kuvanje iste, samousluzni aparati za kafu konačno su na dohvat ruke svima onima sa manjkom vremena.

Vending aparati dizajnirani su tako da budu veoma praktični i brzi za upotrebu kako biste dobili vaš željeni napitak što pre, a da je vrhunskog kvaliteta.

Mikus Vending aparati koriste najkvalitetnije sirovine za vending aparate kako biste uživali u potpunosti. U pitanju su zrna kafe vodećih proizvođača kao i posebno pripremljeno mleko za vending aparate koje je takođe veoma kvalitetno i ukusno.

U nastavku vam predstavljamo koji su to vending aparati koje nudi kompanija Mikus a da su odličnog dizajna, veoma praktični i mogu stati gotovo svuda u prostorijama:

BIANCHI LEI 500

Bianchi Lei 500

Automat za distribuciju toplih napitaka na bazi kafe i zrnu, instant kafe, mleka, čokolade i čaja. Mogućnost izbora 23 različitih toplih napitaka.

Visina: 163cm Širina: 67cm
Dubina: 78cm


NECTA CONCERTO LAVAZZA

Necta Concerto Lavazza

Automat za distribuciju toplih napitaka na bazi kapsula, kafe u zrnu, instant kafe, mleka, čokolade i čaja. Mogućnost izbora 18 različitih toplih napitaka.

Visina: 170cm Širina: 60cm
Dubina: 74cm

NECTA SOLISTA

Necta Solista

Automat za distribuciju toplih napitaka na bazi kafe u zrnu, mleka, čokolade i čaja. Mogućnost izbora 8 različitih toplih napitaka.

Visina: 75cm Širina: 41cm
Dubina: 57cm

Obezbedite seni najbolje vending aparate koji će ispuniti sva vaša očekivanja i uživajte u vrhunskim kafama.

Kompanija Mikus nudi vam potpuno besplatno svoje vending aparate, a pored toga i besplatnu dopunu i servisiranje. Svaki korisnik plaća samo cenu naznačenu na vending aparatima za pojedinačno piće, a cene su standardne i pristupačne.

Uz vending aparat, svaki vaš novi dan biće prijatan i opuštajuć, uz pravu šoljicu kafe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp